• Ново
AddFavor 240pcs Press on Нокти Short Round Full Cover Artificial Лаж Нокти Solid Color Matte Лажни Нокти with Adhesive Стицкер for Теен Гирлс, Кидс Нокти Manicure (Short Round)

AddFavor 240pcs Press on Нокти Short Round Full Cover Artificial Лаж Нокти Solid Color Matte Лажни Нокти

Оцена посетилаца:
RSD 7.99

Продукти
Доступан

Кратак током целе притисните на ноктима комплет : Ће доћи са 10 различитих боја изнад главе нокте и 10 листова обострано траке.Ове лажне нокте су израђени од квалитетне АБС-материјала.Спецификација : Предмет : Кратак током целе притисните на ноктима Број : 240 ком лажне нокте +10 листова лепак лепак налепница Величина : 10 величина за сваку гљива које Су предности притисните на ноктима?Прес-ons супер доступан по цени!Уштедите своје време и новац.Примена траје мање од 10 минута од почетка до краја.Они су веома лако уклонити, не остављајући оштећења ноктију.Они долазе у различитим бојама, можете да направите сопствену наила салон код куће уз помоћ лажних саопштења ноктију.Овај производ долази са лепљивом налепницом привремено коришћење са лепљивом налепница за нокте, може да траје и до 12 сати-72 сата.за дуготрајну употребу, молимо вас да користите са јаким лепком за нокте, и ако је добро да се брине за њих, они могу трајати и до 1-2 недеље.Како да самостално примењује : 1. Ставите нокте и, почев од прсту, мера сваки нокат, да се уверите да сваки притисак одговара исправно (то помаже да се стави их на равну површину) 2. Уверите се да су руке чисте и припремљени (без уља, креме или старог лака) 3. Нанесите лепак налепница на лажне нокте, ставите га на природне нокте, а затим притисните и задржите 10 секунди.Да ваши лажне нокте држали, препоручујемо вам да не потопите руке у топлој води, у року од 24 сата одмах након наношења.

Характеристики на продукта

Item:
Short round press on nails
Quantity:
240 pcs false nails +10 sheets adhesive glue sticker
Size:
10 size for every fingernails
What are the benefits of press on nails? :
Press-ons are super affordable! Save your money and time. It takes less than 10 minutes to apply, from start to finish. :
They are very easy to remove leaving no damage to the nails. :
They come in an assortment colour, create your own nail salon at home with fake press-on nails :
How long do they last? :
This item come with adhesive sticker, temporary use with adhesive nail sticker, can last up to 12 hours-72 hours. :
for long time use, please use with strong nails glue and if looked after well they can last up to 1-2 weeks. :
How to self apply:
1. Lay out the nails and starting with the little finger, measure each nail to make sure each press-on fits correctly (it helps to lay them out on a flat surface) :
2. Make sure the hands are clean and prepped (no oils, cream or old varnish) :
3. Apply adhesive sticker on fake nails, put it on your natural nails, then press on & hold 10 seconds. :
To ensure your fake nails hold up, we recommends to avoid soaking your hands in warm water for 24 hours immediately following the application :

Сродни производи

Ново

Абонирайте се сега и вземете петте най-добри сделки днес с отстъпка.